снимка Булфото, архив По време на специализирана полицейска операция по линия

...
снимка Булфото, архив По време на специализирана полицейска операция по линия
Коментари Харесай

Хванаха наркодилър във Варна с голямо количество марихуана и амфетамин

снимка Булфото, архив 

По време на профилирана полицейска интервенция по линия на наркоразпространението, е арестуван И.С. (36 г.) от Варна. Същият е добре прочут на органите на реда.

При осъществената полицейска инспекция в понеделник в И.С. са открити и конфискувани пакетче, съдържащо суха тревиста маса, 30 бр. топчета със същото наличие, разнообразни разфасовки с бяло прахообразно и с кристално вещество. При последвалите процесуално – следствени дейности, в дома на И.С. е открита торбичка с в допълнение количество суха тревиста маса. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 66,43 гр. и за амфетамин с общо тегло 3,02 гр. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван в началото за период до 24 часа. На И.С. е повдигнато обвиняване, с прокурорско разпореждане мъжът е арестуван за период до 72 часа. Работата по документиране и доказване на закононарушенията му продължава.

Пак в понеделник, към 21:25 часа, в гр. Варна, при осъществяване на полицейска инспекция на «БМВ» и намиращите се в него П.С. (23 г.) и Р.Г. (22 г.), двамата от Варна, известни на Министерство на вътрешните работи, е открито, че П.С. държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с тегло 5,18 гр. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Двамата са арестувани за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР